logo  
BocholtBocholt
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
? Sportcomplex De Damburg Brogelerweg 59,  Bocholt 
? Breugelhoeve Weyerstraat 1,  Peer 

Lussen
groen rood geel
30,0 km (180 hm)GPX 24,4 km (85 hm)GPX 3,6 km (21 hm)GPX
Verbinding(en) tussen routes
Bocholt-Neerpelt
5,7 km (32 hm)GPX

Informatie
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie
map will be loaded in a moment

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
Sportcomplex De Damburg
Breugelhoeve
Commentaren
Uw eigen commentaar toevoegen
Van: kerkhofs michel Ingegeven op: 6-aug-2020 Gereden op: 26-jul-2020
mooie route maar het is opletten geblazen de houten richting aan wijzers zij op veel plaatsen rot en er zijn er ook die uitgetrokken zijn en verder weg liggen
je kan ze vinden op Strava michel kerkhofs
Van: Kevin Ingegeven op: 12-feb-2017 Gereden op: 11-feb-2017
Begonnen aan de korte gele lus om ze door te rijden naar de groene en rode lus. Jammer genoeg direct teleurgesteld door de vele tractor sporen. Verder gegaan op de groene lus. Niet echt veel speciaals hier, meestal gewoon lange saaie paden, en nadien veel asfalt. Tot aan de sporthal gereden, maar na zoveel asfalt besloten de rode lus niet rijden. Hier is zeker meer uit halen en in de omgeving zijn er veel leukere routes te rijden
Van: Yves Ingegeven op: 14-oct-2016 Gereden op: 14-oct-2016
Vandaag rode lus gereden. Dit verdient geenszins de benaming 'mountainbike route' ! Wat is de bedoeling van de lange passage doorheen de woonwijken van Bocholt? Bij MBK dienen verharde wegen om fijne MBK stroken te verbinden, niet om het aantal km op te voeren of aan sightseeing te doen. Dit was gewoon een (saaie) fietsroute met hier en daar een leuke passage.
Er zijn genoeg andere mooie parcours in Limburg, vermijd deze maar.
Van: Andreas Ingegeven op: 16-aug-2015 Gereden op: 16-aug-2015
Goed afwisselend voor een Blosoroute met stroken zandpaden, bosstroken en niet al teveel baan. Veel hoogtemeters ga je hier natuurlijk niet halen; je zit hier in Limburg alles is lekker plat maar sommige zandstroken kunnen met regenweer goed in de kuiten klimmen. Prima uitgepijld en je kan de ronde zowel links als rechtsom doen, gemakkelijk als je een stuk wilt dubbelen. Je kan halverwege de gele lus van Peer erbij doen, een goeie 3 km met nog een paar leuke bosstroken. Tipje; na de gele lus heb je een stuk bos met hier en daar grote witte pijlen op de bomen geschilderd, als je deze volgt heb je nog een paar singletrekjes erbij die later perfect terug op de route aansluiten.
Van: eddy akkermans Ingegeven op: 20-jul-2015 Gereden op: 12-jul-2015
zeer mooi parcour heb de grote lus gereden vertrokken aan de breughelhoeve zeer goed aangegeven heb niet eenmaal moeten zoeken achter de bewegwijziging
ga deze zeker noch es terug rijden maar ga dan ipv de rode pijl te volgen eerst via de nederlandse lus rijdenvanuit de breughelhoeve als er geintreseerden zijn om deze lange lus eens mee te rijden mag je mij altijd contacteren eddyakkermans@hotmail.com
Van: Yorick Ingegeven op: 22-mar-2015 Gereden op: 22-mar-2015
Schande dat dit als een mountainbike parcours uitgepeild is!

Vandaag de rode lus gereden en naast bijna in slaap te vallen op de fiets, bleek de route ook nog maar eens 18km te zijn ipv de beloofde 24. Wat onder offroad verstaan wordt, blijkt niet meer dan wat stoffige zandstroken naast het asfalt.

Total waste of time and fuel.
Van: Maarten Hensen Ingegeven op: 3-nov-2014 Gereden op: 1-nov-2014
Een filmpje van de groene lus: https://www.youtube.com/watch?v=6DPOpxpRcTI
Van: Stefan Liedts Ingegeven op: 8-jul-2014 Gereden op: 7-jul-2014
Saaie zandstroken. Om dit te illustreren kruiste ik op de verharde gedeeltes uitsluitend senioren op elektrische fietsen. Ook veel waterplassen na stevige regenval. Veel bouwsels midden in het groen hebben volgens mij "vergeten" een bouwvergunning aan te vragen. De veelvuldige bordjes "gevaarlijke honden" en braamstruiken wezen niet op veel Limburgse Gastvrijheid. Dit stukje België bezoek ik niet meer, bij mij in de Vlaamse Ardennen zijn zelfs de netels aangenamer.
Van: Leeroy Jrnkins Ingegeven op: 4-jul-2014 Gereden op: 29-jun-2014
Ook de groene gereden en inderdaad, behoorlijk plat en saai...in het begin - bij start via breugelhoeve - moet je even geel volgen om vervolgens over te gaan op groen....wat even plezant stukje is ( wat op en neer via een single track) het overige deel van groen is behoorlijk saai. voornamelijk landbouwwegen. Halverwege zijn er nog enkele singletracks zonder veel niveauverschil in een bos.
Van: Eric Ingegeven op: 21-jun-2014 Gereden op: 21-jun-2014
Vandaag de groene, gereden, en noem dit echt geen mtb parcour. Als je graag op zandwegen langs akkers rijd, is dit de geschikte locatie!
Er zitten wel twee korte leuke stukjes in.
Van: Ronny Aerts - webmaster Ingegeven op: 7-may-2014 Gereden op: 6-may-2014
Route gepubliceerd.