Versie 5.3.b beschikbaar vanaf 9-mei-2011

Aankondigingen ivm de vwb inschrijving software
Gebruikersavatar
ottolangsachter
Beheerder
Berichten: 2965
Lid geworden op: ma 10 nov 2008 20:21
Locatie: Westmalle
Contacteer:

Versie 5.3.b beschikbaar vanaf 9-mei-2011

Bericht door ottolangsachter »

Nieuwe functies:
  • De vwb heeft in de loop van 2010 met het Nederlands NFTU gesprekken gevoerd die geresulteerd hebben in het feit dat NFTU leden (met geldige lidkaart) tegen vwb tarieven mogen inschrijven. De software is daarom uitgebreid dat ook de NFTU lidkaarten kunnen ingescant en herkend worden. Ook in het taart diagramma van de bonden en het excel rapport zijn de NFTU deelnemers te zien.
  • De WBV ledenlijst zijn nu ook online beschikbaar via volgende link. Je moet wel zip bestand uitpakken om de inhoud te kunnen gebruiken. De WBV ledenlijst bevat ook VWB leden maar is niet actueel. Het is daarom beter om eerst de VWB lijst in de laden en daarna de WBV lijst.
  • "text" export toegevoegd aan de rapportering. Het geproduceerde rapport met de deelnemers aan de rit kan rechtstreeks via de vwb site opgeladen worden. Hierdoor moet er geen aparte mail meer naar de vwb gestuurd worden met de resultaten van de inschrijving. De vwb klassementen zijn dan ook onmiddellijk bijgewerkt.
Aangepaste functies:
  • VBR/BBR leden worden niet meer apart verwerkt. De VBR/BBR leden zijn nu helemaal opgenomen als VWB leden en worden daardoor niet meer apart herkend en gerapporteerd.
  • mogelijkheid ingebouwd om het via shift-F4 het "zoek" als het "clubleden" scherm NIET te verlaten zodat via die scherm meerdere leden gemakkelijk kunnen ingeschreven worden.
Kijk op mijn web pagina voor meer mtb informatie.
Ga na de Nederlandse buienradar website voor de actuele buien. De Belgische versie kan ook.
De voorspelde regenval voor de volgende 3 dagen.
Plaats reactie